Over ons

Over Vision-Sports.nl

Vision Sports, uw specialist op het gebied van Schaatsen, Skeeleren, Wielrennen en Mountainbiken in de regio Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Almelo. Hier vindt u alles met betrekking tot de genoemde sporten. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht! Wij werken vanuit onze winkel in Hengelo, waar u natuurlijk altijd welkom bent voor persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie.

Wij zijn dealer van racefietsen en mountainbikes van Bianchi, Merida, Sensa, Felt en Look. Om het totaal plaatje compleet te maken hebben wij wielerkleding van Andrea Tafi en Bioracer

Op het gebied van schaatsen en skeelers voeren wij de merken Marchese, Powerslide, Maple, Raps en Salomon, kortom alleen internationale topmerken. Schaats en Skeelerkleding hebben wij van Hunter en Craft.

Wij van Vision Sports zijn zelf ook fantieke sporters, zo fietsen wij bij HWV De Tubanters in de zomermaanden, en wanneer de dagen weer wat korter worden geven we schaatstraining op de ijsbaan in Enschede.

Voor vragen en informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, of bent u van harte welkom in onze winkel in Hengelo, Overijssel.

 

Met Sportieve Groet,

Vision Sports Hengelo