Verzenden

Wij leveren een groot aantal artikelen uit voorraad. Artikelen worden uitsluitend afgeleverd binnen de EEG. Mits voorradig worden artikelen die op werkdagen voor 15.00 uur besteld worden doorgaans binnen 1 á 2 werkdagen geleverd. Kleinere producten, met een maximumgewicht van 31 kg, worden verstuurd via TNT Post/GLS/Parcel.

Indien een product onder rembours verzonden wordt, biedt een postbode de zending bij de klant aan de deur aan. De klant betaalt dan aan de postbode. Let op: dit kan doorgaans alleen contant. De verzendkosten voor levering via TNT onder rembours zijn vanaf €15,- per pakket.
Betaald u met IDEAL, voruit betalen, PayPal, ed, dan zijn de bezorgkosten vanaf € 4,- per pakket.
Indien door toedoen van de klant een aflevering niet plaats kan vinden, bijvoorbeeld door het opgeven van een verkeerd adres door de klant of vergeten van relevante info zoals huisnummer, worden de volledige verzendkosten verhaald op de klant. Daarnaast zal Vision Sports er alles aan doen verzending zo soepel als mogelijk te laten verlopen. Na dat uw zending is verstuurd krijgt u mits door vervoerder verstrekt een Tracktrace, zo kunt u uw zending via de website van de vervoerder volgen. Contact ivm specifieke afleverdata lopen of via vervoerder, of via het depot.
Natuurlijk kunt u ons altijd mailen, mocht er onverhoopt geen tracktrace voorhanden zijn.

Indien de klant een (rembours)zending aan de deur weigert zonder communicatie met Vision Sports, worden de volledige verzendkosten verhaald op de klant. Zonder opgave van reden aan Vision Sports blijft de gesloten koopovereenkomst gelden. Uw betalingsverplichting vervalt hierdoor niet. Mocht u onverhoopt toch willen afzien van uw bestelling neem dan zo snel mogelijk contact op met ons.