Cádo motus Balance - Nero

Dit is de nieuwe schaats van Cádo Motus, het perfecte voorbeeld waar 15 jaar aan ervaring tot lijdt.


Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 599,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cádo Motus Balance - Nero

Cádo Motus Balance nu bij Vision Sports

Dit is de nieuwe schaats van Cádo Motus een schaats die voorzien is van top specs maar voor een erg betaalbare prijs! Dit maakt dat de schaats perfect geschikt is voor ambitieuze sporters. 

Balans in het schaatsen is erg be
langrijk en daar weten ze bij Cádo Motus alles van af. Hierdoor hebben zij een schaats kunnen ontwikkelen die perfect past bij een schaatser die nog graag zijn techniek wil verbeteren maar geen concessies wil maken tijdens het leveren van prestaties. Dit hebben zij kunnen behalen door de nieuwe schoen en het nieuwe onderstel.

De nieuwe schaatsschoen van Cádo Motus heeft een perfecte pasvorm door het toepassen van een stijfe kuip die thermoplastisch te vervormen is. De stijfe kuip in de schoen zorgt er ook voor dat 100% van je kracht kan overzetten in snelheid. 

Ook is Cádo Motus er in geslaagd een nieuw onderstel te ontwikkelen die geschikt is voor elke type rijder. De nieuwe ijzers zijn gemaakt uit Japans staal met een hardheid van 64/65 HRc en de buis is voorzien van een roestwerend materiaal. De nieuwe brug is gemaakt van lichtgewicht aerospace aluminium. Door het gebruik van deze materialen zijn de ijzers licht, stijf, wendbaar, maar vooral fantastisch mooi. 

 


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.