filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Focus

Focus fiets kopen

Op zoek naar een mooie racefiets, Mountainbike of gravelbike van Focus? Dan ben je bij Vision Sports aan het juiste adres. Focus verlegt grenzen en bouwen bikes voor fietsers die meer willen. Meer prestaties, Meer beleving, Meer inspiratie.
 


Weergave:

Focus Mountainbike kopen

Toe aan een nieuwe mountainbike? Kijk dan zeker eens naar de uitgebreide collectie mountainbikes van Focus. Zo heeft Focus een groot aantal Hardtail mountainbikes en Full Suspension mountainbikes. Daar komen nu ook nog een grote collectie E-mountainbikes bij.

Focus hardtail mountainbike

Focus heeft twee modellen hardtail mountainbikes in de collectie. De populairste is de Focus Raven. Daartegenover staat het instapmodel de Focus Whistler.

Focus Raven

De opvallendste Focus mountainbike is de Focus Raven, een MTB met een werkelijk prachtig frame. Het verloop van de bovenbuis naar de achtervork is geeft de fiets een unieke look! Bovendien rijdt deze carbon hardtail mountainbike van Focus ook nog eens verschrikkelijk lekker.
  • Focus Raven 9.9
  • Focus Raven 8.9
  • Focus Raven 8.8
  • Focus Raven 8.7
  • Focus Raven 8.6

Focus Whistler

In het mountainbike instapsegment heeft Focus ook voldoende keus. Modellen als de Focus Whistler bieden alles waar je als beginnende mountainbiker naar op zoek bent. Betrouwbare onderdelen en een stabiel frame zorgen voor veel vertrouwen ook als de trails wat smaller worden.
  • Focus Whistler 6.9
  • Focus Whistler 6.8
  • Focus Whistler 3.9
  • Focus Whistler 3.8
  • Focus Whistler 3.7

Focus Full Suspension Mountainbike

Ben je een veeleisende mountainbiker? Rijdt je downhills in de alpen of talloze technische trails tijdens je vaste rondje? Dan biedt een Full Suspension mountainbike meer veiligheid en comfort. Doordat ook de achter brug mee veert houdt het achterwiel beter contact met de ondergrond.

De Focus O1E is een fully voor zware crosscoutry ritten. Zoek je meer een Mountainbike voor eindeloze alpen avonturen? Dan is de Focus Jam zeker een optie! Of toch liever enduro tochten rijden? Dan zeker de Focus Sam. 

Focus O1E

De Focus O1E serie bestaat uit hoogwaardige full suspension cross country racers. Deze topfietsen zijn ontwikkeld in samenwerking met prof mountainbiker Florain Vogel en beproefd op het hoogste niveau. Met zijn full suspension biedt de O1E veel voordeel op de technische en zwaardere cross country parcours.

Focus Jam

De Focus Jam is een full suspension mountainbike met 29" wielen speciaal ontwikkeld voor veeleisende beklimmingen en uitdagende trails.

Focus Sam

De geometrie van de FOCUS SAM is geoptimaliseerd voor enduro-inzet. Samen met professionele enduro mountainbikers is elke hoek van deze raceklare full suspension mountainbike fijngeslepen. Geen compromissen, vele malen getest, zeer succesvol.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.