joha pro slijptafel
Joha Pro Slijptafel

De JOHA PRO Slijptafel is onze meest verkochte slijptafel. Het merk JOHA wordt al jaren gebruikt door professionele schaatsers.

€ 209,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

JOHA was jaren een begrip bij de wedstrijdrijders. Speciaal voor de veeleisende schaatser is nu een volledig nieuw JOHA slijpapparaat ontworpen. De ijzers worden zeer nauwkeurig en stevig ingeklemd. Dit dankzij de speciaal ontworpen kokerprofielen.

  • De vormgeving in combinatie met de modernste technieken van hogedrukgieten hebben geresulteerd in een zeer stabiel slijpblok. De twee gegoten zijkanten zijn uniek van vorm en sterkte.
  • De bovenaanslagen, de zogenaamde precisieblokjes, hebben twee hoogtes en kunnen op drie plaatsen worden bevestigd.
  • Dankzij de grote knoppen is het blok snel gebruiksklaar. Dit is een groot voordeel als in korte tijd meerdere paren moeten worden geslepen.
  • De speciale antislip rubbers. Hoewel veel schaatsers het slijpblok vast zetten op de werktafel nemen anderen het blok vaak mee naar wedstrijden. Goede antislip is dan belangrijk.
  • Tijdens het inklemmen van de schaatsen worden de ijzers, exact 90 graden ten opzichte van de slijpsteen gepositioneerd. Dit dankzij de speciale vorm van de twee kokerprofielen.
  • De vooraanslag ontbreekt natuurlijk niet.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.