Mio Cyclo 405 + HC

Til je fietstocht naar een hoger niveau met de Mio Ccylo 405 + HC

€ 299,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Til je fietstocht naar een hoger niveau met de Mio Cylo 405 + HC

  • In alle omstandigheden duidelijk
  • Gemakkelijk te gebruiken, voor een gemakkelijke rit
  • U komt verder
  • Compatibel met Strava-segmenten

De Cyclo 405 HC heeft een niet-reflecterend 4" aanraakscherm zodat u aanwijzingen en gegevens onder alle omstandigheden goed kunt aflezen. De interface van het apparaat is intuïtief en gebruikersvriendelijk, dus u kunt uw fietstocht binnen een paar minuten beginnen.

Gemakkelijk te gebruiken, voor een gemakkelijke rit

Als u er met uw fiets op uit trekt, gaat het om de beleving van het moment: nieuwe plaatsen ontdekken, persoonlijke records verbreken ... daarom heeft de Cyclo 405 HC drie knoppen – inschakelen, rondefunctie en start opname. Want u wilt al uw aandacht besteden aan uw rit en niet aan het apparaat.

U komt verder

Met de vooraf geïnstalleerde wegen- en fietskaarten kunt u uw fietstocht beginnen zodra u de Cyclo 405 HC tevoorschijn hebt gehaald. Het apparaat is voorzien van OpenStreetMaps waardoor u meer kunt verkennen en ontdekken dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

Compatibel met Strava-segmenten

U kunt niet alleen uw rit opnemen, maar met de compatibiliteit van Strava-segmenten kunt u uw ritgegevens ook naadloos synchroniseren met behulp van de CycloAgent PC toepassing. Op die manier kunt u altijd nagaan waar en hoe ver u bent geweest en hoe snel u hebt gereden.

Een uitdaging die een opname waard is

Met de ingebouwde rondefunctie kunnen fietsers delen van hun ritten met gespecificeerde intervallen markeren. De gegevens worden opgeslagen en fietsers worden aangemoedigd de uitdaging aan te gaan en de volgende keer hun prestatie te verbeteren.

Maak het verrassend met Surprise Me™

Gebruik bij uw volgende fietstocht de optie 'Surprise-Me' voor een beetje avontuur en plezier. U hebt drie verschillende opties op basis van tijd, afstand en bestemming waardoor nieuwe plaatsen kunt ontdekken op uw tweewieler.

U bent steeds verbonden

Via de ingebouwde Bluetooth® kunnen rijders al hun meldingen van sociale media zoals WhatsApp, Twitter en Facebook Messenger, op het 4" aanraakscherm zien. Rijd zo ver u wilt, maar blijf altijd verbonden met vrienden en familie.

Het gaat om de prestatie

Monitor uw prestaties en volg uw gegevens met de geïntegreerde ANT+ sensor en bijgeleverde hartslagmonitor en snelheids- en cadanssensor. Al uw fietsstatistieken worden opgeslagen zodat u kunt zien hoe ver u bent gekomen en doelen kunt stellen om uw prestatie naar een hoger niveau te tillen.

De Mio Cyclo 405 wordt geleverd inclusief:

  • Wisselstroom adapter
  • Fietsmontage kit
  • Hartslagband
  • Magneetloze snelheid en cadans meter 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.