Wahoo KICKR Power Trainer

De Wahoo KICKR, gebruikt door Team Sky, is de ultieme trainingservaring. De Wahoo KICKR is de slimste smart trainer op de markt- geen andere trainer heeft meer software opties.

€ 1.199,95 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Wahoo KICKR, gebruikt door Team Sky, is de ultieme trainingservaring. De Wahoo KICKR is de slimste smart trainer op de markt- geen andere trainer heeft meer software opties. 

De vernieuwde KICKR

Een nieuw bijna stil design, gecombineerd met een groter vliegwiel, zorgt ervoor dat KICKR de meest realistische binnentraining ervaring biedt! KICKR biedt vitale fiets statistieken, inclusief snelheid, afstand en kracht, terwijl de meegeleverde cadans sensor de cadans gegevens levert. Het zware frame en componenten bieden de beste precisie, stabiliteit en duurzaamheid. Ook heeft deze vernieuwde KICKR een voorgeinstalleerde cassette, een handig handvat en een snelle aanpassing van de wiel hoogte. 

Haal het meest uit jouw KICKR trainer

Rijdt met de KICKR langs virtuele routes en gesynchroniseerde video’s om de perfecte route te rijden en de meest realistische fiets ervaringen te beleven. Download Zwift, Fulgaz, Rouvy of Kinomap op jouw computer, tablet of smartphone voor een optimale fietservaring!

KICKR levert de nauwkeurigheid en respons die nodig zijn om de moeilijkste kracht sessies te bereiken. Trainerroad of The Sufferfest zijn apps die jou daarbij kunnen helpen!

De ELEMNT GPS bike computer bestuurt de KICKR rechtstreeks in meerdere modi, waaronder re-riding en outdoor routes, het importeren van geplande workouts of het instellen van jouw doelstellingen in wattages! Installeer de Wahoo- en de ELEMNT companion app voor het beste resultaat.

Specificaties Wahoo Kickr

Maximaal vermogen: 2200 Watt
Nauwkeurigheid: +/- 2%
Maximale helling: 20%
Inclusief cassette: SRAM/Shimano 11 Speed (11-26)
Cadans: Inclusief RPM cadans sensor
Connectie via Bluetooth, ANT+ en FE-C
Compatibel met iOS, Android en Windows. 
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.