Factor Bikes

Ontworpen en ontwikkeld om de beste fietsen te bouwen in de wereld, Factor Bikes bouwt fietsen om jou het ultieme gevoel van snelheid en plezier te geven. Dit doen ze met 4 categorieën waarin ze verschillende modellen onderbrengen. Zo hebben ze met de Factor O2 een echt klimfiets te pakken en met de Factor One een echte ultieme race machine!

Factor racefietsen

Met een geschiedenis diep geworteld in de motorsport bouwt Factor racefietsen met een commitment naar ontwikkeling, snelheid en presteren. Constant zijn ze opzoek naar nieuwe innovatie’s voor hun ontwerpen en producten.

Factor Aero racefietsen

Het doel bij Factor was om de lichtste aero racefiets te maken die te vinden is in het prof peloton. De Factor aero fietsen zijn competitief op elk terrein! Zowel de One als de Ostro V.A.M. zijn gebouwd om sprints te winnen, kasseien te bedwingen en te klimmen als de beste!

Factor O2

Met de O2 en de O2 V.A.M. is gezocht naar de ultieme balans tussen een lichtgewicht fiets, aerodynamische gains en comfortabel presteren op elk terrein. De O2 frames zijn opgebouwd in mallen onder hoge druk waarbij alle overige carbon, epoxy en andere restmaterialen worden verwijderd en er alleen het beste en lichtste overblijft.

Factor triatlon & tijdrit fietsen

Een tijdrit fiets hoort stijf te zijn, snel te reageren en natuurlijk aerodynamisch. De TT en triathlon fietsen van Factor zijn super stijf en zetten elke pedaalslag direct om in snelheid. Een van de ontwikkelingen die Factor hiervoor gebruikt is de Twin Van EVO downtube. De uit 2 delen bestaande downtube zorgt voor veel een betere windflow, een stijvere trap en headset. Zowel de Factor SLiCK als de Hanzo zijn UCI goedgekeurde fietsen en dus klaar voor elke wedstrijd!

Producten