Usport Fittner Touch & Co

Home » Shop » Usport Fittner Touch & Co

Usport Fittner Touch & Co

169.95

Of je nu veel uur per week traint of het druk hebt op je werk iedereen heeft wel is last van stijfheid in bijvoorbeeld je nek, schouders of rug. De u-sport Fitter Touch & Go is de de massage gun die ideaal is om spierspanning te verlichten of om je op te warmen voor je training of wedstrijd.

Categories: Tags: , SKU: usport-fittner-touch-co

Beschrijving

Fittner Touch & Co

Wanneer je last hebt van stijfheid in bijvoorbeeld je nek, schouders of rug is de Fittner Touch & Go ideaal om spierspanning te verlichten. Als warming-up voor trainingen en wedstrijden kun je het massageapparaat gebruiken om de doorbloeding van je spieren te bevorderen. Hierdoor wordt de kans op sportblessures verkleind. Na een zware training of work-out stimuleert een massage met de Fittner Touch & Go het herstel van je spieren, voor betere mobiliteit en meer comfort.

De Fittner Touch & Go heeft:

  • Vier verschillende massagestanden (900 RPM – 1800 RPM – 2500 RPM – 3200 RPM);
  • Vier afneembare opzetstukken (bullet head – flat head – spinal head – big round head);
  • Een geluiddempende functie (Triple Noise Reduction);
  • Een LCD display;
  • Een ergonomisch, snoerloos en lichtgewicht ontwerp;
  • Een 2500 mAh batterij, voor een batterijduur tot 16 uur;
  • Een AI mode. De Fittner Touch & Go bevat een mini intelligente chip waardoor de kracht zich automatisch aanpast aan de hand van de druk;
  • Een bijgeleverde lichte en stijlvolle beschermcase;
  • 1 jaar garantie.

Met de vier snelheidsniveaus bepaal jij zelf de intensiteit van een massage, aangepast aan jouw doel. De vier verwisselbare opzetstukken geven je veel variatiemogelijkheden: van een spier- en ontspanningsmassage tot een lokale triggerpointmassage. De massage gun is geschikt voor de behandeling van zowel grote als kleine spiergroepen. De vibratiemassage vermindert klachten en spierbeschadiging tijdens en na het sporten. Bovendien is het apparaat ideaal voor het behandelen van spierknopen. Daardoor verminder je stijfheid en verbeter je je mobiliteit. Door het compacte, lichte ontwerp van de Fittner Touch & Go en de bijgeleverde beschermkoffer is het apparaat ideaal om mee te nemen. Zo kun je hem altijd en overal gebruiken!

Ons gehele assortiment verzorging producten bekijken? Klik hier

Alles weten over de Fittner Touch & Go? Klik hier

 

 

Extra informatie

Maat

NVT

Merk

Usport

Kleur

Grijs

Gerelateerde producten

Titel

Ga naar de bovenkant