U kunt in onze webshop veilig en vertrouwd afrekenen middels onze streng beveiligde HTTPS verbinding, te herkennen aan het slotje in uw browser. Zo weet u zeker dat uw gegevens optimaal beschermd zijn tijdens het plaatsen van een betaling. Daarnaast wordt onze webshop regelmatig streng gecontroleerd op eventuele beveiligingsproblemen.
 

Betaalopties:

Nederland
IDeal:    Veilig en gemakkelijk online betalen in je eigen internet betaalomgeving.
PayPal:    Veilig en gemakkelijk online betalen via je eigen PayPal account.
CreditCard:    We accepteren MasterCard en Visa.
AfterPay – eenmalige machtiging:    Je hoeft alleen je rekeningnummer en tenaamstelling op te geven. 
AfterPay – digitale acceptgiro:    Ontvang nu, betaal over 14 dagen. Je ontvangt achteraf per e-mail een digitale acceptgiro. 

Duitsland
PayPal:    Veilig en gemakkelijk online betalen via je eigen PayPal account.
CreditCard:    We accepteren MasterCard en Visa.
GiroPay:    Gemakkelijk en snel.

Belgie
PayPal:    Veilig en gemakkelijk online betalen via je eigen PayPal account.
CreditCard:    We accepteren MasterCard en Visa.
BanContact:    Gemakkelijk en snel.
 

iDEAL

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in je vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna wordt je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.  

AfterPay 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor www.visionsports.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor www.visionsports.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

PayPal

Betalen via PayPal gaat gemakkelijk en snel. Tijdens het bestelproces kies je voor betaalwijze PayPal en vervolgens word je meteen doorgeleid naar je PayPal account, waar je de betaling kunt afronden.

Creditcard 

Bij Vision Sports kun je betalen met de vernieuwde en nog beter beveiligde methodes van Eurocard/MasterCard Securecode en Verified by Visa. Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen, dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Vision Sports is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard. De bank zal dan de betaling autoriseren en vervolgens versturen wij direct je bestelling.

Mister Cash

Mister Cash is de meest makkelijke en veilige manier van online shoppen en betalen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Mister Cash wenst te betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je automatisch doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaarstaat. De bank verzoekt je dan een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.
 

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.