Verzenden

Wij leveren een groot aantal artikelen uit voorraad. Artikelen worden uitsluitend afgeleverd binnen de EEG. Mits voorradig worden artikelen die op werkdagen voor 17.00 uur besteld worden doorgaans binnen 1 á 2 werkdagen geleverd. Kleinere producten, met een maximumgewicht van 31 kg, worden verstuurd via TNT Post/GLS/Parcel.
Betaald u met IDEAL, PayPal, ed, dan zijn de bezorgkosten € 3,95 per pakket.
Indien door toedoen van de klant een aflevering niet plaats kan vinden, bijvoorbeeld door het opgeven van een verkeerd adres door de klant of vergeten van relevante info zoals huisnummer, worden de volledige verzendkosten verhaald op de klant. Daarnaast zal Vision Sports er alles aan doen verzending zo soepel als mogelijk te laten verlopen.

Na dat uw zending is verstuurd krijgt u mits door vervoerder verstrekt een Tracktrace, zo kunt u uw zending via de website van de vervoerder volgen. Contact ivm specifieke afleverdata lopen of via vervoerder, of via het depot.
Natuurlijk kunt u ons altijd mailen, mocht er onverhoopt geen tracktrace voorhanden zijn.

 Retourneren

1. Indien een artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het betreffende artikel (onbeschadigd) in een zo klein mogelijke verpakking met dit retourformulier retourneren.
2. Het retourneren van artikelen dient altijd gefrankeerd te gebeuren. Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd en de hoge kosten voor ongefrankeerde verzending worden verrekend met het retour te ontvangen bedrag.
3. Wilt u een artikel ruilen, voor bijvoorbeeld een andere maat of toch een ander artikel, dan is dat geen probleem. U kunt dan het pakket terugsturen en het nieuwe artikel bestellen op onze website.
4. Let op! Het retourneren van artikelen dient binnen 14 dagen te gebeuren. Na deze periode nemen wij geen retouren meer aan.
5. Indien een artikel bij aankomst beschadigd is, neem dan telefonisch contact op met het volgende telefoonnummer: 074-2500012