Bianchi racefiets

Bianchi is een merk dat in verbinding staat met passie en emotie! Al sinds 1885 maakt dit Italiaanse merk fietsen. Edoardo Bianchi begon in Milaan met de eerste racefietsen. Er is geen enkel ander merk in de industrie die dit kan evenaren. Bij Bianchi maken ze fietsen voor elk type fietser. Van een prof renner tot iemand die gewoon snel en efficient naar zijn werk wil komen. Met een Bianchi racefiets steel je gegarandeerd de show.

Bianchi Oltre XR4, de Bianchi racefiets

Al jaren het paradepaardje van de racefietsen bij Bianchi is natuurlijk de Bianchi Oltre XR4. Deze fiets is gemaakt om te presteren op elk terrein. Door de combinatie van aerodynamische kenmerken waaronder compleet geïntegreerde kabels, het vibratie dempende Bianchi CV systeem en de door de jaren heen bewezen geometrie is de Olte XR4 een fiets waarmee jij het maximale uit jezelf kan halen.

Bianchi fiets

Naast de XR4 zijn er nog veel meer fietsen in de line-up van Bianchi. Wij richten ons vooral op de racefietsen en mountainbikes van deze Italiaanse fabrikant. Neem bijvoorbeeld een Aria als jij opzoekt bent naar een knalbak waarmee jij elk kommetje in de buurt moet kunnen pakken. Ga jij liever de bossen in dan heb je aan de ArcadeX een strakke gravelbike. Word jij pas vrolijk bij een rit langer dan 100km dan mag de Infinito niet ontbreken!

Bianchi bij Visionsports

Vision Sports, uw Bianchi specialist . Ook voor reparatie en onderhoud van uw fiets en/of schaatsen kunt u bij ons terecht! Wij werken vanuit onze winkel in Hengelo, waar u natuurlijk altijd welkom bent voor persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie.

Wij zijn dealer van racefietsen en mountainbikes van o.a. Bianchi, Merida, Cervelo, Factor en Ridley.