De dagen worden weer langer, het weer droger en warmer, het voor jaar komt eraan! Wat betekent dat? Het is weer tijd om te fietsen! En hoe begin je het seizoen beter dan met een #newbikeday. Hier is ons lijstje met de beste en mooiste fietsen voor 2020.

1. Felt AR disc,

Beschikbaar van af €4499
Laten we deze lijst direct beginnen met een knaller. De Felt AR disc is een nieuw model van Felt gebaseerd op de traditionele Felt AR. De fiets is voorzien van de nieuwste Tech snufjes uit de fiets wereld: Aerodynamisch, licht en stijf frame, geen kabels zichtbaar door de aero cockpit van Felt en schrijfremmen. De fiets is af! en klaar om in het zonnetje uitgelaten te worden.

2. Cervelo S-series

Beschikbaar van af €4499
De Cervélo S-serie was er natuurlijk vorig jaar ook al, toch hoort hij door zijn vooruitstrevende technologieën zeker in dit rijtje thuis. Het aerodynamische frame en de weggewerkte kabels maken deze fiets tot een ware droom voor de liefhebber.  

3. Look Blade 795 RS

Beschikbaar van af €4499
Een stukje Franse schoonheid en technologie, alleen zo kunnen we de look Blade omschrijven. Look is al jaren bezig met het creëren van de mooiste fietsen op de markt en zijn er met de nieuwe look Blade zeker in geslaagd. Hoogwaardig carbon, aerodynamisch en licht frame, weggewerkte kabels. De look Blade heeft alles waar de liefhebber naar op zoek is.

4. Bianchi oltre XR3

Beschikbaar van af €3699
Natuurlijk is onze lijst niet compleet zonder een stukje kunst van Bianchi. De Oltre XR3 is het broertje van de bekende XR4. Toch delen de broertjes dezelfde eigenschappen, ze zijn snel, stijlvol en liggen heerlijk op de weg.

5. Merida reacto

Beschikbaar van af €2399,-
De fiets die voor iedereen geschikt is met elk budget. De Merida Reacto is een stijl volle aerodynamische racefiets. De fiets is beschikbaar van €2399,- tot €9499,- en u kunt het dus zo gek maken als u zelf wilt