Merida fietsen

ben je opzoek naar een racefiets, mountainbike, gravelbike of e-bike? Dan ben je bij Merida aan het juiste adres! Al jaren heeft Merida een ontzettende brede collectie aan sportieve fietsen. Of je nu een elektrische fiets zoekt met een sportief uiterlijk om relax naar je werk te komen of een nieuwe racefiets om je lokale kommetjes te pakken. Met Merida ben jij aan het juiste adres.

Merida Racefiets

Met maar 2 modellen kan Merida elke wieler liefhebber bedienen. Ga jij voor snelheid dan is de Merida Reacto echt wat voor jou. Ga jij voor comfort gecombineerd met snelheid dan is de Scultura een hele mooie optie. Sinds 2021 is de Reacto weer helemaal terug aan de top! Zelfs bij het instapmodel zijn al alle kabels weg gewerkt. Zo heb jij altijd een op en top aerodynamische fiets die jou nooit in de steek laat. Natuurlijk konden ze met de Scultura niet achterblijven. Ook deze klassieke racefiets is al bij de eerste carbon uitvoering helemaal met alle kabels weg gewerkt.

Merida Mountainbike

Misschien wel daar waar Merida zich het meest thuisvoelt. De mountainbikes, ze hebben een ontzettende groot aanbod aan fietsen voor het onverharde avontuur. Van een groots Enduro avontuur waarbij je meer daalt dan klimt tot je eerste meters op de lokale trails heeft Merida een passende fiets.

Merida bij Visionsports

Vision Sports, uw Merida specialist . Ook voor reparatie en onderhoud van uw fiets en/of schaatsen kunt u bij ons terecht! Wij werken vanuit onze winkel in Hengelo, waar u natuurlijk altijd welkom bent voor persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie.

Wij zijn dealer van racefietsen en mountainbikes van o.a. Bianchi, Merida, Cervelo, Factor en Ridley.